„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

Preaiubiți Copii ai Luminii, după cum știți ne numim Gabriel și, ca întotdeauna, suntem foarte fericiți să ne aflăm în prezența voastră Divină. Ne aflăm aici pentru a vă vorbi despre anul 2012. Un an al „Pregătirii pentru serviciu, al ieșirii din iluzia Iluminării și al Începuturilor și Sfârșiturilor”.

Cele trei elemente la care tocmai ne-am referit includ: pregătirea pentru serviciu, care reprezintă concentrarea atenției conștiinței sufletului, ținta către care vă îndreptați cu toții, pornind de pe diferite niveluri de pregătire… procesul ieșirii din iluzia vechii paradigme a impactului iluminării asupra conștiinței sufletului, aflate în curs de dezvoltare… și un timp al începuturilor și încheierilor importante.

Acesta este un an în care corpurile emoțional și mental încorporează un înțeles al scopului divin, pornind de la impactul integrării Planului Divin, într-un spațiu al realității și înțelegerii. Acest an va constitui cu adevărat începutul tuturor acestor lucruri. Va constitui începutul a ceva ce nimeni nu a mai cunoscut până acum.

Ca de obicei, vom împărți anul în 3 perioade, a câte patru luni.

Purificare prin iubire de sine
Iubire planetară sau iubirea unul față de celălalt
Iubire divină, prin trecerea în serviciul lumii

Primele patru luni vor  constitui un proces de purificare. Acest lucru implică, de fapt, a învăța să iți iubești Sinele într-un mod mai profund, dinlăuntru spre afară.

Aceasta înseamnă dezvoltarea unei relatații foarte personale, cu pregătirea pentru lucrarea pe care o aveți de făcut. Astfel, corpurile fizic, emoțional și mental se vor curăța, pe măsură ce vă conectați mai deplin la primul portal al inimii (aflat în partea de jos a sternului).

Aceasta vă va conduce într-un punct focal al primului portal al inimii – libertatea de a alege și discernămîntul de a contribui la dezvoltarea conștiinței individuale… trecerea de la judecată la discernămînt, capacitatea de a vedea toate posibilitățile care sunt disponibile din perspectiva unui simț interior al conectării la adevărata Sursă, conexiunea voastră Divină.

În această perioadă veți învăța cum să vă concentrați pentru a crea o relație de iubire cu sine.

Astfel vă veți pregăti pentru următoarea perioadă de patru luni, care are de-a face cu Iubirea Planetară sau Iubirea unul față de celălalt. Acesta reprezintă pentru planetă un ciclu cosmic al iubirii. Se referă la trecerea prin cel de-al doilea portal al inimii, care implică crearea în cadrul relațiilor, a unor experiențe ale conectării reale, care să transforme vechile atașamente.

Toate acestea se refera la întreaga lume, la oamenii care continuă să își găsească locul în lucrarea pe care o au de făcut. A treia perioadă de patru luni implică relația cu serviciul unul față de celălalt, Iubirea Divină, cu conexiunea Voinței Divine orientată în afară, în serviciul lumii.

Primele patru luni se referă la relația cu sine.

Următoarele patru luni se referă la relațiile cu ceilalți.

Ultimele patru luni au de a face cu ieșirea în lume, spre a servi în consens cu Voința Divină.

Aceasta va determina o încheiere mai deplină a dualității (pe care majoritatea oamenilor nu o înțeleg prea bine, în această etapă de dezvoltare), încetarea nevoii de dualitate (opoziția a două laturi ale aceleiași probleme de frică, autoapărare, judecată și rușine)

Pe măsură ce veți învăța complet cum să vă iubiți unul pe celălalt, începând cu Sinele vostru, veți intra într-o perioadă de purificare. Aceasta va pune capăt iluziilor corpului, dorinței, care vă menține captivi în atașamente și jinduire… și depinde de ceea ce se întâmplă în afară, pentru a determina cine alegeți să fiți și să faceți.

Această nouă intenție a Iubirii de Sine începe să se manifeste, poate pentru prima dată, la nivelul întregii planete, Planul Divin căpătând astfel, într-un anumit fel, un efect real. Aceasta va determina o restructurare care va fi într-adevar „sfârșitul lumii așa cum o știm”.

Ați cunoscut vieți în care ați creat prin intermediul miturilor voastre ale fricii, ale binelui/răului și ale recompensei/pedepsei… ceea ce v-a menținut într-o conștiință a supraviețuirii. Acum va fi vorba despre dezvoltarea capacității de a vă exercita adevărata libertate de a alege fără prejudecăți, dar după o evaluare și cu discernămînt în privința a ceea ce vă servește vouă și binelui general al întregului.

Nu va mai fi vorba despre bine și rău, determinate prin judecată. Crescând în direcția unor adevăruri mai profunde, veți putea să dezvoltați o relație de calitate cu sinele, o relație în care depindeți de conexiunea adevărată cu Sinele interior.

Va fi o perioadă a inspirației, a dobândirii cunoașterii modului în care se fac lucrurile, a folosirii imaginației și a găsirii îndrumării în starea voastră de vis, care implică împlinirea iubirii de Sine. Pentru a-ți cunoaște Sinele, trebuie să poți să dezvolți o conștiință.

Există o diferență între a privi în afară prin prisma regulilor binelui și răului și a privi spre interior către propriile principii și valori, pentru a avea discernămînt în alegeri, pentru a-ți negocia în interior propriile nevoi și limite, ținând cont de drepturile egale ale celorlalți.

Dacă vă îndreptați în această direcție, veți ieși din spațiul nevoii de judecată, întrând în conștiință și dobândind capacitatea de a opera prin metoda încercării și a greșelii, pentru a învăța din propriile greșeli și a vă rafina libertatea de alegere… pentru a vă dezvolta în mod real capacitatea de a vă asuma responsabilitatea. Astfel, dobândiți darul alegerii libere, care îi este menit fiecărui individ.

Numai că aceasta nu se poate întâmpla atunci când sunteți prinși în judecată sau frică, sau în jocul dintre bine și rău, proiectate de către „conștiința de turmă”.

Acestă primă perioadă de patru luni va constitui inspirația acestei iubiri de sine, care apare în urma dezvoltării contactului cu natura voastră intuitivă. Acest lucru se va întâmpla din ce în ce mai mult, pe măsură ce sufletul intră în contact cu personalitatea. Va fi mai degrabă un proces de învățare interioară și nu unul focalizat spre exterior.

Majoritatea gândurilor voastre condiționate se bazează pe ceea ce se întâmplă în afara voastră și nu pe alegerile pe care e nevoie să le faceți, care sunt bazate pe adevărul vostru interior. Veți învăța să evaluați, prin înțelegerea mai clară a nevoilor voastre.

Prin deschiderea mai deplină a acestui prim portal al inimii, veți învăța să ieșiți din conștiința supraviețuirii și să pătrundeți în conștiința Creatorului.

Pe plan fizic, veți resimți multe mișcări și schimbări energetice în partea de jos a corpului. Vor continua să fie scoase la iveală reziduurile problemelor de supraviețuire din chakrele inferioare (probleme de siguranță, securitate și supraviețuire, emoții rănite și credințe limitative, care nu au fost îngrijite și rezolvate).

Va exista activitate în zona inferioară a inimii, lângă stern, atunci când energia se va deplasa în jos, pentru purificarea primei chakre, de la baza coloanei vertebrale.

Problemele legate de supraviețuire vor apărea și vor fi reflectate și de lumea din jurul vostru… Au început deja să apară, dar odată cu trecerea anului, se vor exacerba. Veți vedea asta întâmplându-se în jurul vostru. Nu vă îndoiți de existenta unui scop. Are legătură cu iluminarea, prin ieșirea din iluzie (deveniți conștienți de ceea ce NU funcționează și este în afara echilibrului). Are legătură cu renunțarea la miturile legate de faptul ca altcineva este sursa împlinirii voastre. NU ESTE. Asa că iluziile care vi se vor revela sunt determinate de ceea ce mai păstrați încă în subconștient.

Chiar și numai această transformare va fi egală cu sfârșitul istoriei, asa cum o știți… o istorie în care mitul sinelui își are sursa în afară, în fizic, ca principal obiect al atenției. Căutarea iubirii din partea unui element exterior vouă nu va da roade.

Va exista multă confuzie în lumea exterioară, în ceea ce privește fiecare țară. Vedeți deja această prăbușire accelerându-se în multe părți ale lumii, cum ar fi problemele cu care se confruntă în prezent Europa. Cu cât va fi pierdută mai mult iluzia, cu atât mai multă atenție se va întoarce spre sine. Ați fi înțelepți dacă v-ați pune întrebarea, mai bine mai curând decât mai târziu, „Ce anume creează problema din viața mea, problema care contribuie la dezechilibrul din lumea care mă înconjoară?” Ceea ce veți face pentru a aborda răspunsul la această întrebare, reprezintă primul pas în spațiul puterii și al schimbării vindecătoare.

SUA trec prin același proces de pierdere a iluziei și acesta va deveni și mai intens în 2012. Este o pregătire, deoarece dezechilibrele  sistemului, așa cum l-ați cunoscut până acum, vor continua să vă dezvăluie ce anume nu este eficient sau ce este gândit fără a pune preț pe alegeri.

Starea de vis va deveni mai importantă pentru inspirație, în aceste cazuri. Totul se întâmplă pentru a vă încuraja să atingeți o concentrare interioară, care să vă inspire acțiunile orientate către exterior. Orice conflicte de care nu vă ocupați în starea de trezie vor apărea și în starea de vis.

Aceasta se întâmplă pentru ca să vă puteți confrunta cu aceste energii, atât pe plan fizic cât și astral (a 4-a dimensiune care este accesată în timpul somnului). Aici se conectează cel mai ușor subconștientul cu mintea conștientă, în cazul oamenilor aflați în această etapă a evoluției voastre. S-ar putea să existe situații în care să percepeți lumea exterioară ca fiind mai mult un vis, în comparație cu natura intensă a stării voastre de vis.

De exemplu, mitul lui Adam și al Evei nu reprezintă nimic mai puțin decât separația de sursa spirituală și căderea în capcana lumii exterioare, ca fiind singura sursă a împlinirii. Prinși în capcană și supraviețuind, în locul unei conexiuni interioare.

Acum începeți să ieșiți din visul lui Adam, ceea ce vă va extinde starea de vis și cunoașterea intuitivă. Veți vedea că din ce în ce mai multi conducători și oameni din domeniile de conducere (economic, politic, religios sau structuri sociale) încep să acționeze mai activ, ca urmare a trezirii simțului lor intuitiv.

Aceasta vă aduce ieșirea din iluzie a multor mituri si abordări vechi. De exemplu, sistemul economic își va scoate la iveală propria iluzie, atunci când veți trece prin purificarea indivizilor din întreaga lume. Veți vedea și mai multe lupte între perspective și abordări opuse. Aceasta, datorită acelora care nu vor să renunțe la controlul asupra vechii abordări a vieții.

Oricum, în ciuda rezistenței, ați început deja să vedeți cât de ușor a fost să se obțină impactul asupra unor forme exterioare. Ați văzut-o în Orientul Mijlociu și în protestele de pe Wall Street. Oamenii încep să se trezească și să spună că anumite lucruri nu mai sunt acceptabile.

Este un pas important, deoarece oamenii trebuie să se trezească în iubire și prețuire de sine… și să nu mai vrea să fie oi fără putere sau voci (asemenea unor copii răniți, care nu și-au asumat responsabilitatea pentru ei înșiși și pentru lumea care îi înconjoară).

Visul American a început ca o celebrare a indivizilor care au grijă de sine, pentru a-și crea propriul vis și propria viziune. Vă veți confrunta cu modul în care acest „vis” a devenit o iluzie, în manifestările de dezechilibru care rezultă din lipsa de iubire de sine.

Va exista o acutizare a bolilor aferente zonei inferioare a corpului, ca o reflectare a distorsiunilor dezordinii care a cuprins sau a sprijinit multe sisteme, cum ar fi cele economice.

Vor ieși în față și mai mulți oameni, pentru a sugera soluții mai profunde pentru problemele cu care vă confruntați, ceea ce face de asemenea parte din purificare. Oricum, în această perioadă va fi vorba doar despre o introducere. Inspirația și începutul, pe măsură ce intuiția voastră începe să se trezească.

Sursa: http://childrenoflight.com/overview_2012.htm

traducere editura For You

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: