„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

Continuare din partea a doua

A treia perioadă de patru luni

Al treilea portal va începe să se deschidă mai bine de data aceasta, ceea ce va aduce concentrare pe pasiunea și dorința voastră de viață. Voința cosmică a Planului Divin va fi inițiată spre mai multe servicii pentru crearea unei lumi noi. Cum aceasta are loc, veți găsi mai multe schimbări în exprimarea umană, înfăptuind mai mult pentru binele tuturor.

Țări și sisteme vor începe să se schimbe și să ia în considerare responsabilități profunde. Ambiția sau intenția de a admite și răspunde va începe să se trezească mai deplin de data aceasta. Oameni și grupuri vor începe să descopere valoarea răspunderii și admiterea acolo unde ei vor binele tuturor sau nu.

Toate lucrurile sunt conectate la toate lucrurile… și au impact de la toate lucrurile. Aceasta va începe să devină mai clar într-un mod practic.

Exprimarea, Experiența și Restructurarea vor avea loc mult mai deplin în acestă perioadă de patru luni. Aceasta va fi o perioadă de inițiere mai amplă decât cele patru luni anterioare, după cum vă veți deplasa spre o experiență mai profundă sau simțind „sfârșitul lumii așa cum o știți”.

Va fi sfârșitul istoriei doar ca o repetiție a conștiinței de supraviețuire, durere și plăcere, precum și a gratificațiilor de la ceea ce este în afara sinelui.

Un sistem se supraviețuire concentrat într-o dimensiune și hrănirea acestei surse. Aceasta este cum ați tratat voi dimensiune a treia, lumea fizică. După cum veți dobândi o mai mare conectare interioară și veți crea relații mai ample, veți fi dispuși să vedeți conectarea deplină a întregului.

În timp ce sufletul penetrează, ființa voastră fizică se va deplasa spre un loc care poate arăta ca o conexiune de servicii. Împărăția naturii deja operează în acest fel. În orice caz, libertatea voastră de a alege vă va permite să știți că sînteți puternic și divin. Aceasta este spre ceea ce începeți să vă conectați în a treia parte.

Conexiunea spre interior va schimba concentrarea și sensul priorităților. Veți începe să vă conectați la o stare de neutralitate și unitate, dacă ați fost pregătiți voi înșivă pentru acestă perioadă făcând investiții în interior și cultivându-le. Libertatea de a alege este vitală. Este calea prin care forța creativă inițiază realitatea prin exprimare, experiență, inspirație și revelație.

Încă nu ați cunoscut această libertate, prinși în capcana fricii, a opoziției și a apărării cea mai mare parte din timp. Dar așa cum vă deplasați în acest timp, veți începe să înțelegeți și să practicați manifestarea alegerii libere.

Veți începe să vă pregătiți să pricepeți ce este serviciul, inspirați de acesta mai natural. Veți descoperi că multe țări care au fost separate și în opoziție vor începe să renunțe la această abordare, pe măsură ce vor începe să vadă fiecare și orice formă ca valoare.

Ați stăpânit opoziția și separarea. Acum veți învăța să stăpâniți unitatea. Este ca noapte și zi. Veți începe să vedeți ambele valori, să observați cum întunericul evidențiază lumina.

Simptomele fizice de data aceasta vor implica o circulație mai mare în cap și tractul respirator, ca și în regiune plexului solar. Mișcările din zona de jos a corpului și activitatea inimii vor continua în decursul anului. Modele de gândire care sînt repetate vor veni în manifestare mult mai repede și mult mai ușor. Vă îndreptați spre crearea prin propria REZONANȚĂ.

Dacă veți rezona cu un gând trebuie să încercați să evitați un sentiment, vă veți confrunta cu el rapid și puternic, mai rapid decât altădată. Aceasta pur și simplu vă va ajuta să vedeți impactul alegerilor voastre.

În orice caz, dacă rezonați cu gândul că sunteți sprijinit într-un univers abundent, vă veți regăsi în manifestarea aceasta mai rapid.

Se va întâmpla prima dată cu o investiție iubitoare în sinele propriu, apoi în relațiile voastre personale și în conectare cu întregul în 2012. Veți descoperi mai multe în conștiința de grup în ultima lună a anului. Aceasta este fizică cuantică în acțiune. Știința și spiritualitatea se vor sprijini una pe cealaltă.

Acestea sunt lucrurile la care trebuie să vă așteptați în timp ce vă pregătiți pentru serviciu (lumii n.t.) în 2012.

Sursa: http://childrenoflight.com/overview_2012.htm

Traducerea: transformarea.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: