„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

Aveţi tăria să perseveraţi şi trebuie să căutaţi credinţa pentru a o menţine acum.  Susţineţi cu tărie convingerile voastre,  nu permiteţi să fiţi clintiţi de la calea voastră actuală ca şi cum vă va duce dincolo  de limitările care vă ţin legaţi astăzi. Călătoria voastră a fost una lungă şi de multe ori v-aţi abătut de la drum, dar întotdeauna aţi găsit calea înapoi spre centru şi spre drumul care vă va duce sus şi afară spre lumină. Continuaţi să vă străduiţi pe această cale şi vă va duce acolo unde vreţi să ajungeţi. Sînt multe obstacole şi mulţi oameni care s-au pus pe ei înaintea voastră. Este datoria vostră să vedeţi aceste obstacole şi  să găsiţi o cale să treceţi peste ele fără a fi loviţi  prea mult, bineînţeles.

Astăzi, multe obstacole încă stau în calea voastră în drumul spre ascensiune şi, chiar dacă calea voastră e una scurtă, sînt încă multe încercări care vor apărea în această perioadă scurtă de timp.  Unele din aceste provocări vor fi cele mai mari provocări din aceasta şi chiar din toate încarnările voastre precedente. Ştim că puteţi face faţă acestor provocări şi,  împreună vom face aceasta pentru că vom fi aici pentru a vă asista în orice modalitate putem. Pentru aceasta  sîntem aici şi nu din alt motiv. Una din provocările pentru voi în acest moment este să găsiţi o cale de a înţelege aceasta, şi să găsiţi o cale de a învinge frica pe care aţi experimentat-o despre noi şi despre motivul nostru pentru care sîntem aici.  Depinde mult de relaţia noastră de lucru împreună, şi depinde de voi de a trece peste frică, de a trece peste îndoială şi neîncredere şi să ne vedeţi nu ca o forţă de invazie, ci ca familia voastră, pentru că într-adevăr aceasta sîntem.

Avem multe sarcini pe care trebuie să le îndeplinim impreună. Putem vedea mulţi dintre voi dispuşi să ne accepte, care au ajuns să înţeleagă cine sîntem şi sîntem animaţi şi încurajaţi de aceasta. Vă rugăm pe aceia care aţi fost capabili să atingeţi această înţelegere să-i ajutaţi pe alţii să vadă care sînt adevăratele noastre întenţii şi care sînt motivele pentru care sîntem aici. Ajutaţii să vadă că în acest univers toate fiinţele vin în ajutorul celorlalţi. Separarea şi detaşarea pe care umanitatea le-au experimentat de atâtea ori în decursul istoriei şi continuă să le experimenteze şi astăzi, este pur şi simplu o iluzie a călătoriei voastre în dimensiunea a treia care nu are bază în realitate.

Cum am mai spus, realitatea vostră colectivă este pe cale să primească o mare transformare şi multe din ceea ce aţi ajuns să cunoaşteţi ca reguli se vor dizolva şi vor deschide calea spre noua voastră realitate.  Aceasta va fi o mare provocare pentru mulţi dintre voi şi, după cum am mai spus, aceasta este doar una din provocări.  Depăşirea acestei provocări vă va ajuta în depăşirea multor altora deoarece noi sîntem aici să vă asistăm în sarcinile multe pe care trebuie să le realizaţi, dar nu vă putem ajuta în acest mod până când veţi găsi o cale să depăşiţi provocarea fricii.

Noi am discutat cu voi de multe ori despre frică şi cât de dăunător poate fi pentru voi ca indivizi sau ca societate colectivă şi, ar trebui să fie clar pentru mulţi dintre voi acum cum frica joacă un rol principal în cadrul afacerilor voastre în acest moment. Pentru că nu a fost atât de mult frica de noi cauza de neîncredere în noi, am fi deja printre voi lucrând împreună spre îndeplinirea multor sarcini importante despre care v-am vorbit. Timpul se scurge mai departe şi noi trebuie să mergem mai departe. Depinde de voi ca şi colectivitate să găsiţi în inimile voastre încredere în noi şi să credeţi că universul are multe să vă ofere. Nu am spus niciodată că aceasta va fi uşor. Vedem aceasta ca pe o mare provocare pentru societatea voastră şi vedem aceasta ca o mare provocare pentru lucrătorii în Lumină care sînt acolo în prima linie făcând ceea ce pot ca să pună această frică să se odihnească.

De data aceasta vă rugăm lucrătorii noştri în Lumină, continuaţi să perseveraţi şi să mergeţi mai departe răspândind adevărul vostru şi răspândind lumina voastră. Voi faceţi progrese mari şi putem vedea o zi când vom fi capabili să lucrăm printre voi. Mulţi dintre voi în acest moment sunteţi pregătiţi să ne acceptaţi şi să începem proiectele noastre multe împreună, şi aceasta este doar ceea ce intenţionăm să facem. Dacă aţi putea vedea cât de departe aţi ajuns de când aţi început această sarcină să îi informaţi pe fraţii şi surorile voastre de prezenţa noastră şi intenţiile paşnice, veţi fi încurajaţi foarte mult la fel cum sîntem şi noi şi cunoaştem că sfârşitul acestei părţi a misiunii voastre este în mod evident avută în vedere, întradevăr este. Continuaţi în efortul vostru cunoscând aceasta. Şi permiteţii să vă dea putere de convingere pentru a dărâma zidurile şi barierele care vă apar. Nu avem altceva decât încredere în voi, cum am avut întotdeauna şi cum vom avea.

O dată ce sîntem încrezători că acolo există o bază solidă de înţelegere pretutindeni în lumea voastră pentru noi şi motivele noastre pentru care sîntem aici, vom merge mai departe cu planurile noastre de dezvăluire şi, aceasta ne va aduce pe noi în punctul unde vom începe să interacţionăm personal şi să lucrăm cu mulţi selectaţi individual pentru a începe întreprinderea multor sarcini esenţiale pentru o tranziţie lină pe parcursul ascensiunii voastre. Vedem că mulţi dintre voi sînteţi gata şi destul de dornici să începeţi să lucraţi cu noi şi sîntem foarte încântaţi să vedem aceasta. Continuaţi să arătaţi încredere în noi şi să o răspândiţi fraţilor şi surorilor voastre care pot, fără exemplul vostru, să se teamă de noi şi de intenţiile noastre. Permiteţile să vadă că noi nu vă sîntem străini şi nu au nici un motiv să se teamă de noi. De îndată ce vom reuşi să începem relaţiile de muncă cu uni dintre voi, ceilalţi, prin anumite puncte ale mediei voastre, vor fi capabili să vadă evidenţele acestor relaţii de muncă şi noi vedem aceasta ca având un profund efect asupra conştiinţei de masă a lumi voastre. Acesta este planul şi vă rugăm să continuaţi să puneţi baza astfel ca noi să putem atinge acestă importantă etapă următoare.

Dorim să începem etapa iniţială a acestei părţi a operaţiei în curând, după ce media acoperă începutul arestărilor Cabalei voastre criminale. Acesta este intervalu nostru de timp, astfel că vă rugăm să staţi pregătiţi pentru acoperirea acestor arestări şi rămâneţi vigilenţi pentru faza următoare a operaţiei. Detalii despre aceasta vor fi făcute clare pentru voi la timpul potrivit prin canalele noastre si, în timp, prin unele puncte ale mediei voastre. Vă rugăm să continuaţi să distribuiţi mesajele noastre şi ştirile acestor evenimente şi vă mulţumim pentru efortul vostru extraordinar în această privinţă. Munca voastră face o mare diferenţă şi vă spunem că voi aţi atins sfârşitul acestei faze a întregii operaţii şi vedem pe mulţi dintre voi bucurându-se într-adevăr de faza următoare a misiunii voastre care doar vă aşteaptă în faţă.

Lumea voastră va deveni cu siguranţă mai verde odată ce vom fi capabili să începem împreună numeroasele  noastre proiecte. Avem multe să vă oferim şi aşteptăm cu nerăbdare să vă sprijinim în acest fel. Aceasta este calea în acest univers, unde fiinţe şi lumi din întreg cosmosul vin în sprijinul celorlalţi şi îi ajută în momente de necesitate. Acesta este momentul vostru de necesitate şi, noi credem că sînteţi de acord că ajutorul nostru va fi benefic pentru voi toţi.  În zilele următoare va deveni clar pentru toti cei ce vor să vadă în ce fel vă putem sprijini şi, simţim de data aceasta că vom fi primiţi călduros de majoritatea dintre voi.  Lăsaţi-ne să ne concentrăm la sarcinile curente şi vom discuta mai mult despre ceea ce presupune aceasta la o dată ulterioară dar, încă o dată, timpul zboară repede şi trebuie să ne grăbim pentru a rămâne în grafic.

Uitându-ne dincolo de sarcinile care vă aşteaptă în faţă, vedem recompense pentru toate eforturile voastre aici sub forma unui nou Pământ pe care să-l numiţi acasă. Întăriţi prin marea înţelepciune pe care aţi dobândit-o dea lungul a multe încarnări, veţi fi capabili să aplicaţi tot ceea ce aţi invăţat în noile voastre vieţi şi în noua voastră lume şi să vă feriţi de greşelile pe care le-aţi făcut împreună aici în trecut. Pentru aceasta au fost toate experienţele voastre; pentru a învăţa prin experienţe şi câteodată lecţii dure, toate în numele creaţiei. Sînteţi acum pe cale să primiţi recompensa pe care toţi aţi câştigat-o ca o parte frumoasă a acestui proces fără sfârşit, veţi avea o casă nouă, imaculată şi nouă în orice fel, să continuaţi şi să începeţi noi aventuri şi noi lecţii în călătoria voastră fără sfârşit.

Noi sîntem Federaţia Galactică a Luminii.

Aşa cum a fost transmis prin Greg Giles

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: