„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

Eu sînt Sananda, cu cuvinte de încurajare pentru pacea veșnică, pentru că voi sînteți Cheia și Sursa pentru această strădanie, dragii mei prieteni.

De multe ori ați întrebat, când va fi acolo pace, pacea atotcuprinzătoare, pentru tot ceea ce vedeți, experimentați și vă bucurați? Voi știți răspunsul, adânc în interiorul vostru, toți. Este în inimile voastre. Vine de acolo. Întotdeauna a fost.

Din timpul în care ați căzut în dualitate, voi ați cunoscut aceasta dar, a fost înlocuit și acoperit cu nevoia de a blama pe alții. Ați pierdut cunoștințele voastre de la Sursă astfel că ați călătorit în lung și-n lat căutând adevărul acesta.

Acum voi veniți înapoi la Sursă, la Adevărul din inimile voastre. Și descoperiți că fiecare respirație pe care o luați, fiecare gând pe care îl aveți, creează Pace sau nu. Nu este ceea ce vecinii voștri gândesc sau fac; este ceea ce voi gândiți și faceți, și ei vor fi capabili astfel să se conecteze la vibrația voastră și să construiască de acolo.

Voi toți știți aceasta dar, cât de mult realizați că în acest moment voi puteți face o mare diferență decât ați crezut vreodată? Imaginați-vă o lume a Păcii, dar prima dată imaginați-vă și conectați-vă cu Pacea din inimile voastre. Ce vă învăluie? Ce vă ține jos? Este resentimentul, frica sau ura? Aveți o șansă acum pentru a le spăla cu energia intensă ce vine asupra voastră.

Încercați să evitați tendința de a căuta în jurul vostru și a vedea ce nu este pașnic, ce nu este Iubire, și generați Iubire și Pace din voi, zilnic, minut după minut, dragi prieteni. Voi sînteți Cheia, voi sînteți Sursa, voi sînteți impulsul pentru schimbare. Trebuie să fie concentrarea voastră, fiecare gând și acțiune pe care o faceți ~ Pacea vine din voi.

Voi creați Miracolele; voi faceți aceasta posibil. Voi sînteți Sursa ~ Aici și Acum. Ego-ul vostru vă spune că aceasta nu este așa, dar este. Luați-l după voi și îmbrățișați toată Iubirea și Lumina venind dinspre Soarele Central și infiltrațiile în toate celulele voastre până ce cresc. Apoi permiteți să vă umple și împrăștiați-o afară, peste tot în jurul vostru, și în Mama Pământ, și afară către toate ființele, conștiente și inconștiente.

Simțiți Schimbul de energie în timp ce faceți aceasta, dragilor. Ați mai făcut asta înainte, multe ori și întotdeauna, înainte de a cădea în dualitate, și mulți dintre voi o faceți din nou. Acum voi vă amintiți scopul vostru, dreptul vostru din naștere, puterea voatră și gloria, a fiecăruia și a tuturor.

Săpați adânc în memoria voastră, acolo în Inima Sursei voastre și adunați curajul vostru și, odată și pentru totdeauna Fiți Sinele Vostru Exaltat, cu toate cunoștințele și puterea pentru a elibera Pace, către voi înșivă și în voi înșivă, astfel aprinzând în alții și în lumea ce vă înconjoară.

Eu sînt Sananda și sînt cu voi întotdeauna.

http://www.franheal.wordpress.com

http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html

Copyright © 2012 by Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: