„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

Cum  Dumneavoastră și Umanitatea Veți Beneficia de Binecuvântările Wesak

Chiar acum, energiile anuale binecuvântătoare Wesak sînt construite, Maeștri iluminați le asamblează și conectează cu umanitatea. Cei mari ca Buddha, Christos și Kuan Yin vor fi cu voi mult mai tangibil din nou în acest sezon. La celebrările Wesak din lumea întreagă, veți fi capabili să simțiți prezența lor și să primiți înțelepciunea lor.

Săptămânile construite înainte și după Wesak poartă tradițional un potențial foarte înalt. Dacă deveniți tăcuți și captivați în binecuvântări, îi puteți simți chiar și acum. În cursul lui 2012, binecuvântările Wesak de bun augur sînt magnifice. Este de asemenea o temă energetică diferită anul acesta. Din iunie este perioada de tranzit a lui Venus – un ciclu planetar care tipic precede mari schimbări în conștiință.

Tranzitul lui Venus în iunie 2012 este parte a unei lungi progresii catalizând întoarcerea divinului feminin pe Pământ. Întoarcerea femininului este vital pentru nașterea unui nou tip de lume bazată pe iubire. Lumea convențională în care trăiți acum – înrădăcinată în modalitățile vechii paradigme – este bazată pe frică și excludere. Această lume este în cădere – rapidă.

Aceste timpuri sînt culminarea unei călători foarte lungi pentru umanitate. În timpul acestui an veți avea o oportunitate de a vedea fructele eforturilor voastre stăruitoare. Toate instruirile pe care le-ați avut în trecut … toate luptele pe care le-ați îndurat … toată dedicarea voastră pe calea transformării spirituale – din aceste lucruri veți începe să vedeți o schimbare substanțială. Pe măsură ce personal deveniți mai iubitori și bucuroși, îi înălțați pe fiecare din jurul vostru. Așa cum înțelegeți cu adevărat și vă trăiți identitatea, voi ajutați întreaga umanitate să facă la fel.

Voi sînteți în mijlocul unei acțiuni revoluționare, participând la o trezire în masă a umanității de-a lungul planetei. Veniți pentru a fi un jucător cheie – un realizator de schimbări divin. Aceasta a fost să fie o sarcină nu foarte mică dar ați avut pregătiri și v-ați asumat riscul de a vă alătura acestui experiment. O mare parte din voi știu că la un punct crucial de-a lungul drumului, vă veți conecta cu întăriri de energie divină, ajutându-vă să depășiți obstacolele și să vedeți existența voastră cu claritate. Voi știți că Wesak a fost unul din aceste timpuri când voi ați putut să vă conectați cu un nivel extins de combustibil spiritual.

Permiteți-vă să vă conectați cu binecuvântările Wesak ale acestui an. Stabiliți intenția de a primi tot de la acest sezon. Înconjurați-vă cu alții care, ca și voi, sînt pe calea iluminării. Decideți astăzi că veți prelua avantajul oportunităților pentru accelerarea trezirii voastre – deschideți-vă la toți pentru care puteți fi un ajutor pentru a crea o lume iubitoare.

Pe măsură ce continuați călătoria de descoperire a naturii voastră divine, vă înconjurăm cu iubirea și binecuvântările noastre. Noi sîntem Consiliul celor 12.

Copyright 2012 by Selacia * All Rights Reserved * Selacia.com

Sursă articol: soundofheart.org

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: