„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

„Salutări, Iubită Familie! Așa cum procedăm de-a lungul termenelor de schimbare masivă, a devenit foarte evident că acolo este multă nelinişte şi disconfort în toată lumea. Energia puternică venită pe Planeta Pământ pentru a ajuta schimbările într-adevăr scutură umanitatea și, în schimb, scoate afară frica și  programele de frică care au fost cumva ascunse sub suprafață, să spune așa. Aceasta este cel mai evident în izbucniri extreme de violență. Ele par să fie lipsite de sens și, sînt în particular dureroase când se întâmplă printre membrii de familie și, deseori sînt implicați și copii.”

„Noi ne concentrăm aici, pentru a nu răspândi mai multă frică asupra voastră dar, pentru a accentua nevoia de Pace printre toate persoanele, familii, comunități și țări! Aceasta într-adevăr poate părea a fi o viziune imposibilă, și încă vă putem asigura că este într-adevăr ‘după colț’, cum spuneți voi. Este obținerea de aici pentru acolo pe care sîntem aici pentru a o facilita, și vom discuta aceasta mai detaliat când ne vom întâlni.*”

„Aceste energii care sosesc elimină literar capacele de la toate programele care au existat pe Planeta Pământ de eoni și, cum ele sînt expuse, cauzează un haos extrem în conștiința multor oameni, care apoi sînt prinși în coșmaruri întunecate. Astfel ei fac lucruri de care ar fi altfel reținuți de propriul lor autocontrol. Este un sens al noilor Libertăți care acompaniază schimbările și, câteodată acestea adaugă acestora acte violente, ajutând să preseze împlinirile ‘peste ere’.”

„Acum, vă spunem cu tot Adevărul că aceste energii sînt cauze pentru sărbătorire, dar acestea au nevoie să fie echilibrate, astfel că Libertățile pe care le aduc nu sînt exprimate decât în modalități iubitoare și pașnice. Astfel că ne concentrăm pe această echilibrare pentru toate ființele de pe Planeta Pământ, cu un accent special asupra umanității. Încă o dată noi ne vom alătura cu Sekhmet încă unuia din Exercițiile sale responsabilizatoare ‘Yes I Can! 102’ [‘Da Eu Pot! 102’ N.tr.], celebrând sosirea energiilor care ajută toate aceste schimbări în pregătirea pentru Înălțare, dar cu echilibrarea divină a Libertăților cu Pacea pentru toți, de la persoane la țări, peste Planeta Pământ!!! Salut!”

* Teleconferința Ashtar on the Road, Marți, 8 mai 2012.

 

Dată prin Susan Leland, 6 mai 2012. www.Ashtarontheroad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2012. All Rights Reserved.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: