„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

Odată încheiată luna iunie, putem ieși din ascunzătoare și, în timp ce ne simțim ușurați, vom începe să vedem, pe întreg parcursul lunii iulie, efectele transformărilor energetice majore, care s-au pus în mișcare în luna care s-a încheiat. Acestea vor continua pe parcursul lunii august și în septembrie. Activitatea solară continuă să se intensifice și vom primi cantități și mai mari de radiații, amplificate ca răspuns la noile noastre nivele energetice. Țineți mine că atât copiii cât și animalele de companie simt mult mai intens aceste radiații, așa că acordați-le mai multa atenție, pentru a-i calma în această perioadă.

Pe 24 iunie am simțit că am fost „reporniți”, asemenea unui computer – acesta fiind cel mai bun mod în care pot descrie felul în care a fost instalată o nouă paradigmă. A fost construită structura – și acum o mobilăm. Dacă vă simțiți puțin derutați și nesiguri de unde să începeți, faceți un pas în orice direcție. Toate piesele sunt la locul lor și trebuie să trecem peste ezitarea de a începe procesul de decizie, cu privire la ce vom deveni și cum ne vom folosi darurile. În acest moment, mișcarea este mai importantă decât direcția – iar intenția reprezintă o alegere mai puternică, decât încercarea de a lua o decizie corectă. Am trecut de asta, orice hotărâm este bine. Acum nu mai putem face alegeri greșite. Odată cu trecerea la asumarea, cu mai multă forță, a puterii proprii și la exprimarea sinelui, le permitem energiilor să se extindă și să împrăștie mai multă Lumină, asupra unei lumi care are acum nevoie de asta.

În iulie, avem un Mercur retrograd, ceea ce simt eu că va fi mai puțin deranjant, decât în cazul altor planete retrograde și ne va oferi șansa să ne tragem sufletul și să ne planificăm următoarele mișcări. Planetele care au fost retrograde, timp de luni întregi, își reiau acum mișcarea de înaintare și ne oferă suportul energetic de care avem nevoie. Luna aceasta aduce multa energie creativă, de care avem nevoie pentru a o folosi în misiunea noastră de a începe crearea Noului Pământ, așa cum îl dorim, începând cu viețile noastre. Vom fi îndrumați, de asemenea, să luam în considerare cine, cum și în ce măsură îi va vindeca pe alții și încotro se îndreaptă energia noastră.

Se pare ca în iulie dispar și mai multe dintre vechile structuri ale lumii – și asta este bine, pentru că le-a venit timpul să dispară. Veți auzi multe profeții pline de jale și osândă, dar folosiți-vă discernământul cu privire la ce anume este adevărat și corect pentru voi și ce nu. Știm că lumea nu va fi distrusă, dar un asemenea anunț nu vinde ziarele și nici nu face ca anumite filmulețe de pe YouTube să se răspândească viral. Tot ce avem nevoie acum este să ne concentrăm energia și intenția, în direcția exprimării celei mai mărețe și înălțătoare daruri ale noastre, pentru că fiecare dintre noi joacă un rol important, în asigurarea unei tranziții cât mai ușoare posibil.

Ați pierdut șirul timpului și ați fost cam uituci, în ultimele câteva săptămâni? Cred că am început să facem unele salturi interdimensionale, pentru că s-au deschis niște portaluri noi. Este ușor să îți pierzi împământarea și să uiți unde te afli, așa că rămâneți centrați și prezenți în acum. E in ordine să călătoriți în alte dimensiuni – amintiți-vă doar că aveți corpul fizic în 3D. Respirația conștientă reprezintă modul cel mai bun de a vă ancora, așadar folosiți-o pentru a vă păstra conexiunea aici, altfel vă veți rătăci.

Acum, și pe parcursul următoarelor câtorva luni, veți fi martorii unei polarizări care are loc, pe măsură ce fiecare face alegerea de a fi înlăuntrul sau în afara călătoriei sale spirituale, așa că nu mai puteți sta pe bară. Nu există alegere greșită – dar trebuie făcută o alegere! Pentru cei care au ezitat în legătură cu modul de creare a propriei lor vieți, acum a venit momentul să înceapă. Noul Pământ nu vine cu instrucțiuni de folosire, cu excepția faptului că trebuie să pășim deplin în asumarea propriei puteri și să începem să ne recunoaștem drept ceea ce suntem – ființe spirituale divine, care trăiesc într-un parteneriat co-creator cu Sursa.

Nu mai trebuie să trudim din greu, pentru a fi o lumina în lume, întrucât am făcut deja toate astea, iar acum suntem în faza 2, intitulată „cum putem fi Lucrători întru Lumină, fericiți!” Am obosit cu toții de atâta trudă și avem nevoie să învățăm din nou să ne jucăm, să ne relaxam, să ne distrăm un pic, să ne găsim bucuria și să facem ceea ce ne face fericiți. Poate fi destul de greu să renunți la rolul de vindecător, dar nu putem fi în același timp vindecători care muncesc din greu, pentru a-i tămădui pe ceilalți și co-creatori puternici și jucăuși, ai Noului Pământ. Eu votez pentru joacă și bucurie, întrucât am muncit cu toții din greu, până acum.

În final, vom vedea din ce în ce mai mulți oameni care au decis că nu mai au nevoie sa fie aici și asta este alegerea lor. Nu fiți surprinși să auziți de tot mai multi oameni care mor din cauza atacurilor de cord, a accidentelor cerebrale sau care adorm și nu se mai trezesc. Pentru unii, atingerea acestui punct din evoluția noastră spirituală a reprezentat tot ceea ce aveau nevoie să facă; alții, asemenea multora dintre noi, rămân pe cale, până când se încheie totul. Cinstit vorbind, am muncit prea mult și prea din greu, ca să nu văd cum se termină povestea asta. Va fi o lună grozavă, atât timp cât vă stabiliți niște intenții puternice, pentru ceea ce doriți să fie pasul vostru următor – și întrucât aveți atât de multă energie creativă, care să vă ajute să porniți, nu veți avea nici o problemă să începeți. Alegeți orice, totul este acum posibil.

Să aveți o lună minunată!

http://enlighteninglife.com Copyright (c) 2012 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.

Primit prin intermediul editurii For You.

Mulțumim Alexandrei pentru traducere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: