„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

Toate nivelele evoluează – Precum jos așa și sus

Salutări de Acasă

Conexiunea dintre Acasă și Pământ a devenit mult mai rapidă, în special în ultimele câteva luni. Planeta Pământ se schimbă, pregătindu-se pentru ceea ce va urma. Imaginați-vă cum ar fi să aveți un val imens de apă, ca un tsunami, care se apropie pentru a schimba totul în calea sa. Înainte ca valul să ajungă, apa se retrage spre larg și pare să formeze un val invers, în așteptarea marelui val ce urmează să vină. Este ca și cum energia negativă are nevoie să tragă totul afară, înainte ca energia pozitivă să poată pătrunde și face schimbarea. Este ceva tipic pentru tiparul valurilor.

Vorbim de ceva timp, despre tiparele valurilor. Acum urmează să vă spunem despre valul pe care îl creați voi și despre efectul extraordinar al acestuia. Sunteți emoționați și gata să vă înălțați. Această înfrigurare vă agită și vă face inima să bată, astfel încât ați creat o mișcare vibrațională în jurul vostru. Atunci când vă combinați vibrația, cu cea a altor oameni ce gândesc la fel, aflați în preajma voastră, se formează un conglomerat de valuri. Toate valurile încep puternic, dar atunci când întâmpină rezistență se calmează și, în cele din urmă, revin la orizontală. Acesta este modelul tuturor valurilor, până când se întâmplă ca două valuri să apară împreună.

Atunci când se combină două valuri, ele înconjoară centrul în mod egal, din toate părțile și acesta, prin natura sa, nu se mai degradează. Ele sunt cunoscute sub numele de valuri scalare și voi faceți asta cu inimile voastre. Se întâmplă la nivel global – nu numai pentru o parte a omenirii, doar într-o zonă sau într-o țară. Lucrurile se întâmplă, literalmente, pe mai multe nivele diferite, în același timp. Datorită structurilor și culturilor voastre, această nouă energie vă fi încorporată, relativ diferit, în diversele părți ale lumii. Chiar acum, întreaga omenire face pași uriași în direcția înălțării vibrației și, făcând asta, se întâmplă două lucruri. Primul este că acoperiți golul dintre ceea ce credeți voi ca este Raiul și Pământ. Spiritualitatea voastră – acea parte din din voi înșivă, pe care ați crezut-o întotdeauna separată – comunică acum în mod diferit cu mintea și cu inima voastră. Începeți să atingeți noi adevăruri și zone care vă scot la iveală puterile. Vă aduceți aminte mai mult de Acasă și acum îndrăzniți să o vedeți în mod profund, pe această planetă. Așadar, dragilor, propria voastră conexiune dintre voi și acea parte a voastră care este spiritul, devine din ce în ce mai puternică. După cum am mai spus-o înainte, pe măsură ce întreaga omenire evoluează, va veni un moment în care fiecare dintre voi va începe să primească mesaje prin channeling. Atunci, cuvântul channeling va dispărea, pentru că nu veți mai avea nevoie de cuvinte care să descrie lucrurile pe care care le faceți cu toții.

A existat o perioadă în anii ’70, în care ați găsit un termen care să descrie un fenomen nou, pe care l-ați numit „percepție extra-senzorială”. Termenul a dispărut complet din limbajul vostru, pentru că nu mai aveți nevoie de el. Înțelegeți că toată lumea are această capacitate, care nu mai constituie ceva neobișnuit. Mulți dintre voi nu vreți să vă numiți mediumuri care transmit mesaje primite prin channeling – și este foarte bine așa, pentru că noi nu avem povara ego-ului pe care voi trebuie să o purtați. Nu ne pasă prin cine vine, important este să simțiți și să-i permiteți energiei, care este iubirea, să vina de Acasă. Voi toți de pe această planetă aveți ocazia de a primi, prin channeling, bucățica voastră de Acasă, unică și numai a voastră – și asta se întâmplă chiar acum. Nu noi o facem, voi o faceți. Omenirea a atins un nivel la care puteți păstra această putere în voi, în timp ce continuați să evoluați și să pretindeți că sunteți oameni aflați în interiorul bulei voastre biologice. Bravo, dragilor! Bine făcut. Bine făcut.

Acum să vorbim despre cel de-al doilea lucru care se întâmplă, atunci când întreaga omenire își ridică vibrația. Există un al doilea val, creat din acțiunea primului și care este o formă a armonicei ce apare natural. În curând, toate aceste valuri se vor combina. Imaginați-vă, pentru o clipă, toate valurile care s-au adunat, odată cu fiecare an pe care l-ați stăpânit. Ați stăpânit 2009, și 2010 și 2011 și, în curând, 2012. Ați creat un val uman de energie, care schimbă această planetă, în mod radical.

Toate nivelele evoluează – a te lega de Pământ

Mai există un efect de care nu sunteți conștienți și asupra căruia dorim să vă atragem atenția. Crearea valurilor determină și retragerea acestora, vechea energie fiind astfel extrasă, pentru a ajuta la construirea și aducerea unui nou val. Chiar dacă, la un anumit nivel, această reacție cauză-efect poate crea o anumită problemă, tot voi aveți și soluția ei.

Amintiți-vă, dragilor, ca sunteți spirite infinite, care joacă un joc în care se prefac că sunt finite. Vă prefaceți că aveți un început și un sfârșit și pretindeți că sunteți oameni. Cu toate acestea, undeva în adâncul vostru, absolut fiecare dintre voi știe că este doar un joc pe care îl jucați. Bula voastră biologică este numai un adăpost temporar. Voi, cei adevărați, sunteți infiniți și parte din fiecare aspect al Universului. Ei bine, în asta stă provocarea. De prea multe ori, atunci când oamenii ies din corpul lor și părăsesc Pământul, pentru a merge Acasă, se află în continuare pe o planetă a liberului arbitru și, câteodată, aleg pur și simplu să nu se ducă  Acasă. Oamenilor le place frica și, deseori, încearcă să se sperie singuri. Voi chiar inventați povești cu fantome și faceți filme de groază, ca să explicați acest spațiu intermediar – după care vă speriați. Acceptați-vă emoțiile – chiar și frica- pentru că un om se poate afla numai pe Pământ dacă se agață de toate emoțiile omenești; acesta este singurul mod de a te lega de Pământ.

Emoțiile omenești și darul tragediei

Mulți dintre voi simțiți empatie pentru ființele despre care credeți că sunt blocate pe Pământ – cele pe care le numiți fantome. Oricum, înțelegeți că și ele se află pe o planetă a liberului arbitru și, prin urmare, pot să aleagă să meargă Acasă, oricând vor. Unele dintre ele pur și simplu nu știu cum. Altele, sunt blocate în povestea lor și le e greu să o elibereze suficient de mult, pentru a putea ajunge Acasă. Vedeți voi, dragilor, emoțiile omenești nu funcționează Acasă.

Ce sunt emoțiile omenești? Frica este prima. Toate emoțiile negative se bazează pe frică. Acestea sunt interpretări omenești – pentru că voi trăiți într-un câmp al dualității. Simțiți că dacă aveți ceva bun, atunci trebuie să aveți și ceva rău, pentru echilibrare. Așa ați procedat foarte multă vreme. În plus, chiar dacă asta se schimbă acum, de aici apar, de fapt, problemele. Timp de eoni au existat ființe care nu s-au întors încă Acasă. Poate au rămas agățate de furia lor, de frică, de gelozia sau chiar de iubirea lor. De ce este iubirea o emoție omenească, ce ar putea lega anumite spirite de Pământ, în loc să le conducă Acasă? Nu se poate așa ceva, dacă este vorba de iubire adevărată. Modul vostru de exprimare a iubirii pe acest Pământ include atât iubirea necondiționată, cât și pe cea condiționată. Oricum, dacă sunteți legați cu iubire condiționată și nu puteți face altceva decât să găsiți condiții pentru aceasta, atunci nu vă veți putea întoarce Acasă. E alegerea voastră.

Acest lucru determină trezirea unei părți mari a omenirii, dar să nu credeți însă, nici măcar o clipă, că aceștia sunt diferiți de voi. Ei sunt părinții și bunicii voștri, frații și surorile voastre, fii și fiicele și chiar și nepoții voștri. Fiecare ființă umană este, într-un fel, parte din voi, indiferent de dimensiunea în care se află. Liberul arbitru a fost foarte dificil, pentru că nu puteți deschide pur și simplu ușa dintre cele două aspecte. Prin urmare, au existat multe cazuri în care s-a ajuns la înțelegeri colective, pentru a fi trăite tragedii. Una dintre modalitățile de deschidere a porților pentru acele ființe, care s-au încurcat în propriile cicluri de blocaj, este că alte ființe, aflate de cealaltă parte a voalului, să stea în fata în lor. Deseori, acesta constituie înțelesul profund și cauza unei tragedii. Datorită tehnologiilor din ziua de azi, informația se transmite foarte repede către toate inimile și simțiți o anumită durere, atunci când i se întâmplă ceva, altcuiva. Acest lucru este cu adevărat frumos, pentru că empatia e cea care vă vindecă planeta!

Nu încercați să găsiți răspunsuri pentru fiecare tragedie. De multe ori, cei care trăiesc o tragedie au convenit să meargă Acasă, fără nici o avertizare. Ei schimbă planeta, pentru că deschid porți către cealaltă parte a voalului care le permit unora, să meargă Acasă. Vă simțiți triști, atunci când vedeți sau auziți despre o tragedie, pentru că încercați să înțelegeți de ce și cum s-a întâmplat. Să știți că, la un anumit nivel, este ceva frumos și că nu e nimic greșit. Așadar, asumați-vă situația respectiva și înțelegeți că ajutați la crearea unei coloane de Lumina, pentru ca ei să ajungă Acasă.

Flexibilitatea câmpului vostru magnetic

Mai este încă ceva ce dorim să vă împărtășim. Sunteți ființe ale magnetismului și ceea ce se întâmplă pe planeta Pământ este o transformare magnetică, dincolo de înțelegerea voastră. Chiar dacă ați învățat să măsurați câmpurile magnetice cu anumite vibrații, cunoașteți încă foarte puțin despre câmpurile cu bătaie lungă, ale magnetismului vostru. De multe ori așa comunicați – telepatic. Unii dintre voi încep să se simtă deprimați – un sentiment foarte comun pe planetă în acest moment. Este tracțiunea emoțională a vălului care se apropie. S-ar putea să vă simțiți serioși, fără nici un motiv aparent, ca și cum ați ști undeva în adâncul vostru că se întâmplă ceva, dar nu știți ce anume. Dacă nu puteți procesa acest sentiment, s-ar putea să intrați în depresie și să deveniți parte din ceea ce apa elimină, înainte de întrarea noului val.

Vă spunem, dragilor, că modul cel mai simplu de a ieși în afara problemelor voastre este să încercați să ajutați pe altcineva cu problemele sale. Câteodată vă preocupă atât de mult propriile sentimente, mica voastră bulă biologică, sau problemele care apar în câmpul vostru, încât uitați că magia voastră stă întotdeauna în a ajuta pe altcineva. Unii au resimțit recesiunea în acest mod și acum au dificultăți în a funcționa în viața de zi cu zi. Vă cerem să îndrăzniți să vă lăsați puțin deoparte câteva minute, în fiecare zi, și să vă concentrați asupra fraților și surorilor voastre, care s-ar putea să fie în aceste dimensiuni și să aibă nevoie de ajutor. Încercați să treceți dincolo de dimensiuni, să ridicați voalul, să ii bateți pe umăr și să le spuneți cât de mult sunt iubiți. Spuneți-le că, atunci când sunt dispuși să renunțe, pot pleca Acasă imediat. De multe ori, tot ce aveți de făcut este să le arătați calea, cu Lumina voastră. Dacă în loc să faceți asta, vă lăsați cuprinși de frică, atunci nu faceți altceva decât să le întăriți iluzia, în loc să dați la o parte voalul. „Du-te spre Lumină, du-te spre Lumină, du-te spre Lumină!” vă spunem, dragilor, că uneori doar asta au nevoie să audă. Împărtășiți cu ei faptul că pot alege să spargă ciclul – și că pot merge Acasă, dacă asta este ceea ce doresc. Îndrăznind să încercați, ajutați alte spirite care, la rândul lor, vă vor scoate din depresie. Dacă îndrăzniți, veți ajuta la restaurarea spiritului vostru, în energia pe care o dețineți cu adevărat și veți căpăta o direcție în care să vă focalizați energia.

 

Păstrarea puterii

Fiecare dintre voi este un stăpân al acestei planete. Voi așteptați să stăpâniți toate domeniile, dar vă spunem că asta nu a funcționat bine în trecut. O anumită persoană are un anumit dar, altă persoană are un altul, diferit. De abia așteptăm să vă întâlniți. Când, într-un final, vă veți întâlni, veți spune „ne-am chinuit 20 de ani să ne întâlnim, de ce ne-o fi luat atât de mult?” Unitatea este perfectă. Absolut fiecare dintre voi poartă un cristal care strălucește cel mai puternic, numai în inima lui. Nu este menit să salveze întreaga omenire, ci este doar acea parte a puzzle-lui, pe care numai voi o puteți aduce. Numai voi vă puteți ridica și spune „Eu port această piesă unică de Acasă.” De multe ori, propria voastră judecată de sine vă împiedică să o spuneți. În loc să vorbiți, vă gândiți: „Cine sunt eu, ca să fac așa ceva? Există toți acești oameni faimoși, care pot cu siguranță să spună: „eu nu sunt decât un om obișnuit, care nu face nimic. Ce aș putea eu scrie în cartea mea – ceva ce nu a mai fi fost scris niciodată?” Nu acesta este însă felul în care trebuie să priviți lucrurile, dragilor. Absolut fiecare dintre voi are o piesă de artă specială, unică și atunci când începeți să combinați aceste piese unice, creați Acasă. Atunci când îndrăzniți să fiți văzuți și să lăsați să vă fie auzită vocea, de partea cealaltă a voalului, aceasta creează o energie auzită și pe planeta Pământ. Acest lucru vă vă conduce în mileniul următor, către acea mie de ani de pace care a fost prevestită cu mult timp în urmă. Sunteți magici – și totuși, cel mai greu lucru este să credeți în propria voastră magie. Câteodată, dovada magiei voastre va apărea în mod diferit de ce vă așteptați. Poate că deschiderea voastră spre univers nu aduce rezultatul pe care îl așteptați, pentru că, probabil, spiritul v-a îndrumat către altceva mai înalt. Vine acum vremea în care puteți învăța să trăiți un stil de viață fluid, permițându-i spiritului să facă parte din energia voastră, în fiecare clipă – și nu numai atunci când vă opriți să primiți un mesaj prin channeling său să scrieți ceva sau să faceți muzică. Atunci când priviți persoana din partea cealaltă a camerei și îi trimiteți, preț de o clipă, o unda de iubire, înțelegeți că s-ar putea să le schimbați nu numai ziua, ci și întreaga viață.

Aveți această putere. Întrebarea care se pune este: ce veți face cu ea? valurile care vin, sunt începutul. La mijlocul lunii august, recesiunea va atinge, cu adevărat, maximul său și, începând din acest punct, veți începe să vedeți cum se înalță și sosesc valurile. Ideea este să vă așezați, de bună voie, în fața vălului. Suiți-vă pe el și lăsați-l să vă poarte. Țineți-vă respirația dacă trebuie, pentru că de multe ori fugiți din fața valului și încercați să vă protejați. Capitularea este cea care vă face să vă simțiți copleșiți de văl, atunci când, într-un sfârșit, acesta își face apariția. Nu e vorba despre nici un fel de aliniere, pentru că este un val pe care voi l-ați creat. Nu a fost făcut prin previziuni. A fost făcut de voi, pentru că voi vreți să vă schimbați viețile, direcția și lumea. Avem un singur răspuns.”Și așa este.”

Sunteți cei mai măreți îngeri, care au trăit vreodată. Voi simțiți venirea noii energii și, cu toate acestea, simțiți durere și restricții. Simțiți mereu lipsa iubirii – și probabil că vă este chiar frică. Contează ceea ce faceți cu energia. Ce puteți scoate din acel întuneric – și transforma în Lumină? Ce parte din asta vă poartă numele? Suntem atât de incredibil de mândri să privim și să vedem spiritul strălucitor, din fiecare dintre voi. Noi știm cine sunteți, dragilor. vă vedem cu claritate și vă iubim dincolo de puterea voastră de înțelegere. Lumea se schimbă, inimă cu inimă – și voi vă descurcați minunat. Îndrăzniți și faceți ce puteți. Atunci când simțiți că nu știți ce aveți de făcut în continuare, ieșiți și ajutați pe altcineva să-și găsească calea. Acesta este darul vostru. Încercați, așadar, să găsiți o modalitate de a da putere cuiva din apropierea voastră și apoi priviți cum se va schimba, foarte rapid, lumea și viața voastră. Ne face o deosebită onoare să împărtășim aceste lucruri cu voi.

Vă rugăm să vă tratați cu respect unii pe ceilalți. Aveți grijă unul de celălalt, ori de câte ori puteți. Jucați un joc cu totul nou…Jucați-vă frumos împreună.

Espavo.

Grupul Copyright 2000 – 2011 Lightworker. http://www.Lightworker.com

15 august 2012

Primit prin intermediul editurii For You

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: