„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

Un mesaj de la Inelia Benz

 În prezent sunt în Spania, unde voi participa la 2 evenimente. Primul eveniment este pe 13 octombrie 2012, în Barcelona, iar al doilea este la Madrid, în data de 20 octombrie.

Informația pe care vreau să o împărtășesc în aceste timpuri cu voi este că acum avem capacitatea, puterea și abilitatea de a schimbă Sistemul de Operare (SO) uman colectiv, în versiunea Noii Paradigme.

SO se află în limbajul verbal uman și în ADN-ul nostru.

Sursa, Gaia și Consiliul Planetar au nevoie de voluntari, care să devină canale prin care noul SO să între în Colectivul Uman. Avem nevoie de voluntari care să vorbească fiecare limbă modernă de pe planetă. Spaniolă, engleză, germană, italiană, chineză, japoneză, indiană, coreană, portughez〦pe scurt, LIMBA VOASTRĂ MATERNĂ. Dacă citiți acest articol, înseamnă că vi se cere personal să luați parte la această descărcare.

Acest lucru este foarte important. Informațiile din acest articol trebuie să fie traduse în toate limbile de pe planetă. Vă rog să trimiteți traducerea în limba voastră maternal, la info@ascension101.com., iar noi o vom lega de acest articol, astfel încât să o puteți trimite tuturor celor pe care îi cunoașteți și care vorbesc limba voastră.

Acestea sunt instrucțiunile:

Sâmbătă, în data de 13, la oră 5 pm (ora României) a€“ voi împărtăși această informație în Barcelona, Spania.

Sâmbătă, în data de 20 la oră 11 am (ora României) a€“ voi împărtăși această informație în Madrid, Spania.

E vorba despre Sâmbăta, următoare zilei în care citiți acest mesaj.

Dacă nu știți care este noul SO, cereți-i, mai întâi, Sinelui vostru Superior să vă arate.

Dacă calendarul și fusul orar vă permit, într-unul dintre intervalele orare sau în toate cele menționate mai sus, mergeți într-un loc public, unde stau în mod normal oamenii a€“ că de exemplu o cafenea, un parc, o bancă sau întâlniți-va cu oamenii pe care îi cunoașteți, într-un anumit loc, că de exemplu acasă la voi sau într-un loc public și stați cu ochii închiși, ÎN TĂCERE cu intenția de A DEVENI CANAL PRIN CARE SURSA SĂ ÎNCARCE SISTEMUL DE OPERARE AL NOII PARADIGME, în limba colectivului uman (limba voastră maternă și în ADN) prin timp/spațiu. Dacă fusul orar sau data nu vă permit să vă alăturați în intervalele orare de mai sus, atunci faceți asta cât de repede puteți, după ce citiți informațiile din acest articol.

Eu voi fi alături de voi, câte o oră în fiecare sâmbătă de acum, până la sfârșitul lui 2012.

Împărtășiți, trimiteți, copiați/lipiți pe blogul vostru, pe pagina de FB, vorbiți la posturile locale de radio, televiziune, grupurilor și prietenilor sau oriunde altundeva vă vine în cap, despre ceea ce faceți și cereți-le să se alăture intenției voastre.

HAIDEȚI SĂ O FACEM ÎMPREUNĂ!

INELIA BENZ

Sursa: ascension101.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: