„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

de Jennifer Hoffman

Este sfârșitul unui an destul de greu și lucrul pentru care sunt recunoscătoare este acela că nu am avut probleme serioase de sănătate, așa cum s-a întâmplat în alți ani. Sunt bucuroasă să văd că acest an se încheie, deoarece, în anumite condiții, încheierea reprezintă, pe mai multe planuri, o gură de energie proaspătă. Este, în același timp, vorba despre încheierea ciclului în care ne-am aflat începând cu anul 2006, iar noi am muncit din greu, în acești ultimi nouă ani. Acum putem trece la altele și putem începe să punem în aplicare ceea ce am învățat. Ce înseamnă asta pentru voi? Orice vă doriți voi să însemne dar sa discutam mai întâi despre acele condiții anumite.

Atât de mult timp, din ultimii nouă ani, a fost petrecut curățând, vindecând, recalibrând energia, integrând descărcările de informație și lucrând pentru rezolvarea problemelor, încât acest gen de activități au devenit obiceiuri. Am petrecut atât de mult timp vindecând și curățând, încât ne-am blocat în cicluri ale vindecării. Da, a fost o lucrare importanta și necesară, lucrarea pe care am venit aici să o facem, dar ea este pe sfârșite și noi ne pregătim de noi aventuri. Am terminat, oare, cu adevărat? Îndrăznim noi, oare, să luăm în considerare și alte opțiuni, doar pentru a fi de fapt atrași într-o altă călătorie de vindecare? Cine va face lucrarea de vindecare, dacă noi nu mai suntem disponibili? După curățarea vieții de karmă și destin, suntem noi oare pregătiți pentru creație și cunoaștere de sine și pentru a afirma că suntem stăpâni pe această parte a călătoriei noastre?

O condiție de intrare în noul nostru ciclu este să acționăm. Aud deseori de la clienți: Aștept ca Universul să îmi spună ce am de făcut și știu că ei spun asta, pentru că vor să facă ceea ce trebuie (să nu greșească), așa că așteaptă permisiunea și instrucțiunile. Însă ei își neagă, astfel, starea de maestru și adevărul divin și dovedesc că nu au încredere în ei înșiși. Orice acțiune începe cu un pas mic și pentru a putea trăi, noile paradigme, într-un mod plăcut, trebuie să vrem să acționăm prin propria intenție, fără să așteptăm de la cineva sau ceva sa ne spună că este în regulă să ne părăsim ciclurile de vindecare și să mergem mai departe.

O alta condiție este aceea de a ne servi propriile interese. Asta înseamnă să ne folosim discernământul, pentru a evalua impactul următoarei noastre mișcări, asupra noastră înșine. Unul dintre motivele pentru care e atât de greu să acționăm, este acela că urmărim nevoile tuturor celorlalți, pentru că numai apoi să încercăm să ni le rezolvam și pe ale noastre, în funcție de acestea. Acum trebuie să ne punem propriile nevoi pe primul loc, să ne ajutăm pe noi înșine, visele și intențiile noastre și să îi lăsăm pe toți ceilalți să aleagă cum ne vor răspunde. Cea mai importantă întrebare, pe care să ne-o punem, este: Cum servește acest lucru, intenției mele pentru viata mea de acum?, lăsând apoi răspunsul să ne îndrume către alegerile ce ne sunt de folos. Discernământul nu e o forma de judecată, o decizie dacă un lucru este bun sau rău. Discernământul reprezintă un proces de aliniere și rezonanță, este decizia dacă un anumit lucru se potrivește sau nu cu energia noastră și cu noua paradigmă a Pământului, pentru viața noastră.

E posibil ca anul cel nou să fie un an fantastic, plin de bucurie și belșug? Da, e posibil, în moduri în care alți ani nu au putut, deoarece atunci a trebuit să ne petrecem timpul curățând și vindecând, procesând energie, integrând descărcările de informații și făcând toată muncă pe care am făcut-o în acest ciclu muncă pe care acum am încheiat-o sau din care am terminat tot ce se putea termina în momentul de față. Vor mai fi lucruri de vindecat în viitor, în moduri noi, echilibrate și integrate cu calea noastră nouă, cu scopul, cu potențialul și puterea noastră asumată.

De acum înainte, tot ce există în viața noastră trebuie să fie aliniat cu intenția noastră, să rezoneze cu energia noastră, să ne extindă potențialul, să ne servească în moduri pline de bucurie, să facă parte din scopul nostru cel fericit și să ne dea putere.

Nu cerem deloc prea mult; am lucrat din greu să ajungem în această etapă a înălțării și a venit timpul să ne bucurăm de roadele mucii noastre, luându-ne o binemeritată pauză. Acest lucru nu înseamnă să stăm pe canapea și să așteptăm ca Universul să ne spună ce avem de făcut, sau să ne dea voie să o facem, ci înseamnă să trecem la acțiune, în aliniere cu intenția noastră, făcând pași care să servească propriilor noastre interese, cu bucurie, știind că Universul doar spune da și ne sprijină în orice facem. Acum avem undă verde, este momentul să părăsim răscrucile și să ne stabilim cursul în direcția unui viitor plin de bucurie.

Copyright (c) 2014 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.

http://enlighteninglife.com/

Sursa: Editura For You

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: