„Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Mahatma Gandhi

de Jennifer Hoffman, 3 septembrie 2012

Călătoria anului 2012 va fi una de neuitat, din multe puncte de vedere. Pentru toată lumea va fi vorba despre o trezire în fața unui potențial personal mai mare, pe căi pe care însă nu le putem numi neapărat distractive, plăcute sau pozitive. Înălțarea este o promisiune și noi suntem împlinirea ei. Modul în care o împlinim este calea pe care trebuie să o alegem acum. Luându-ne rămas bun de la trei luni de curățire emoțională și spirituală, pășim în patru luni în care vom decide ce urmează să facem cu ceea ce am învățat, promovând apoi aceste decizii, sub forma intențiilor pe care să le punem în practică, în viața noastră.

Sunt două evenimente importante în septembrie: o cuadratură Uranus – Pluto pe 19 septembrie, a doua dintr-o serie care se va încheia în martie 2015 și o lună plină deosebit de puternică, pe 29 septembrie, în Berbec, care va sublinia această cuadratură. Putem continua să căutăm răspunsuri sau să le implementăm pe acelea pe care le-am găsit, pentru a începe să facem schimbări în viețile noastre. Lumea din jur este o întrebare care așteaptă răspuns; noi suntem acest răspuns. Pa măsură ce începem să aflăm dacă suntem fie dispuși să răspundem, fie să reacționăm, putem rămâne cu un pas înaintea schimbărilor lumii, astfel încât acestea să ne reflecte energia, în loc să ne jucăm de-a prinselea cu ceea ce vedem a fi un flux fără sfârșit de haos, control, ciudățenii și frică.

În orice domeniu în care simțim că ne opunem schimbării, acela este locul în care putem căuta mai profund, pentru a găsi motivele. Rezistența noastră este o comoară de informații, pentru că în ea se află fricile noastre, locurile în care ne agățăm de orice ne este frică să pierdem sau în care ne simțim neputincioși, din cauza potențialului de transformare. Atunci când lucrurile nu merg, este pentru că nu ar trebui să facem acel lucru sau pentru că ne sabotăm inconștient evoluția și transformarea? Este o pantă alunecoasă, în drumul nostru de asumare a puterii și a stării de maestru.

Am observat un lucru despre ciclurile de cuadraturi Pluto – Uranus și anume că, în timpul acestor cuadraturi, una dintre planete este întotdeauna retrogradă cu excepția ultimei, în care sunt ambele directe. Acest lucru creează un efect de tras–împins atunci când Pluto ne draghează lumea interioara și Uranus ne determină să trecem la fapte. Apoi, vedem toate rezultatele acțiunilor noastre, astfel încât să putem alege ce păstrăm și la ce renunțăm, ce ne susține și ce ne epuizează. În septembrie putem începe din nou să facem pași înainte, asigurându-ne permanent că servim binelui și nevoilor noastre superioare. Putem rămâne în permanență aliniați cu intenția noastră, dacă ne punem întrebarea: „Asta este ceea ce vreau eu să creez?”

Cuvântul cheie al lunii septembrie este împlinire. Asta nu înseamnă neapărat să vă aflați în bucurie, pace, iubire și belșug – cu toate că avem tendința să gândim că suntem împliniți, doar atunci când am atins vârful unei experiențe minunate și care ne îmbogățește viața. Suntem împliniți, atunci când suntem „plini ochi” de ceva – așadar, putem fi plini de bucurie, abundență, frică, îndoială, confuzie, anxietate, durere sau bucurie. Cu ce sunteți „plini ochi”? Vă place, de când sunteți „plini ochi” cu așa ceva – și nu credeți că a venit timpul să vă umpleți cu altceva? Pe măsură ce treceți prin zilele acestei luni, fiți atenți în ce domeniu vă simțiți plini, știind că acesta poate fi o situație în care vă este de ajuns sau una în care vreți mai mult. Energiile din jurul nostru se mișcă atât de rapid acum, încât materializarea urmează imediat gândului. Este întruparea minții asupra materiei – totul este energie și, prin urmare, ceea ce este în mintea voastră, devine materie în realitatea voastră. Creeați ceea ce contează cu adevărat pentru voi. Și despre subiectul vizitării de către extratereștrii, pe care l-am prezis în septembrie, cred că vom vedea niște vizitatori ET în viitoarea noastră Earth Keeper Crystal Adventure (Aventura Păstrătorilor Cristalelor Pământului n.tr.) în 23 septembrie 2012. Vom ține cu siguranță ochii deschiși.

Să aveți o lună minunată și amintiți-vă să vă stabiliți intenții puternice în fiecare zi, astfel încât să puteți folosi această energie, spre a vă „umple ochi” cu tot ceea ce inima voastră își dorește intenționat, pentru viața voastră.

Cu multe binecuvântări,

Jennifer Hoffman

Copyright (c) 2012 by Jennifer Hoffman. All rights reserved. You may quote, copy, reprint or translate this article, as long as you include the author name and a working link back to this website. www.enlighteninglife.comlink to original article

Mulțumim Alexandrei pentru traducere.

Sursa: editura For You & www.enlighteninglife.com

Lasă un comentariu